HET LAATSTE NIEUWS
Over het nieuwe theater seizoen
Dames en heren,

Hierbij informeren we u graag over de nabije toekomst van Het Groot:

In ons nieuwe programma ‘ The Inevitables ‘ vanaf september 2017 te zien in alle theaters, zullen Sjoerd Plak en Louis Kockelmann niet te bewonderen zijn. Om gezondheidsredenen zijn zij helaas niet meer in staat om op het podium hun werk te doen. Gelukkig hoeven we hun inbreng en jarenlange ervaring niet te missen want ze blijven verbonden aan Het Groot als co-regisseur en muzikaal adviseur.

Dus we kunnen en willen door!

Martin Bakker was als vervanger al terug in ons huidige programma ‘Shave Rattle and Roll ‘ en ook in het nieuwe programma is hij er weer bij. Naar een vijfde man wordt naarstig gezocht. Achter de schermen zijn wij hier druk mee bezig en uiteraard houden wij u in de komende tijd hierover op de hoogte. Dus: In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept zal Het Groot u in het nieuwe seizoen meenemen op bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld.

We hopen u allen weer terug te zien in het theater. En voor ons ligt er de uitdaging om weer een mooi, nieuw en onvermijdelijk theaterprogramma te maken… Het vijftiende alweer: 'The Inevitables !'

Zegt het voort en komt dat zien!
Groeten van Het Groot

Over Louis
Beste volgers en fans,
We brengen jullie op de hoogte van het volgende:
Helaas is Louis Kockelmann om gezondheidsredenen niet in staat om aan onze voorstellingen mee te werken. Zijn ziekte is niet levensbedreigend maar herstel zal toch enige tijd in beslag nemen. Gelukkig hebben we "oudgediende" Martin Bakker bereid gevonden onze groep voor onbepaalde tijd aan te vullen zodat we na enkele repetities en omzettingen de voorstelling in de vingers hebben gekregen. Alles is weer op niveau. Dat bleek gisteren na de eerste voorstelling zonder onze Lowietje. Hij gerust, wij ook. We houden jullie op de hoogte en tot ziens in het theater!

Kerstcruise december 2016

Beleef het gevoel van een kerstcruise op het ss Rotterdam! De donkere dagen voor Kerst, het meest ultieme moment om naar een warm oord te reizen. In het theater van het ss Rotterdam treffen we de meest uiteenlopende typetjes aan, allemaal met een eigen missie aan boord van het schip echter met één gezamenlijk doel; Kerst in het Caribisch gebied. Love Boat, Kerst, Tropische taferelen en volle bak Rotterdamse gezelligheid op één avond...

Tickets en meer informatie

DVD
De dvd van de voorstelling "Shave, Rattle and Roll" is vanaf heden te koop! Via de winkel op deze site of na de voorstelling in het theater. Han Budding onze beeld regisseur, heeft er een mooie televisie/ Dvd registratie van gemaakt ! De voorstelling is nog te zien t/m juni 2017 in het theater in uw regio. Zie onze agenda op deze site.
OUDE LUXOR 2016!
Op 26, 27 en 28 mei staat Het Groot met ‘Shave Rattle and Roll’ in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Op vrijdag 27 mei zijn er Dvd/Tv opnames.
Misschien leuk om er juist die avond bij te zijn?
Boek dan nu kaarten via Het Luxor Theater!

TV Rijnmond
Rond de jaarwisseling van 2015/2016 wordt een compilatie van het theaterprogramma ‘For Once in My Life’ uitgezonden bij TV Rijnmond.

Op 31 december vanaf 17.15 en elk uur herhaald.
Op 1 januari vanaf 17.15 en elk uur herhaald.
TV Rijnmond is in het hele land te ontvangen via uw digitale tv aanbieder.
Boek presentatie!
Cover biografie 30 jaar Het Groot niet te Vermijden
Op zondagmiddag 15 november zal de schrijver van de biografie van Het Groot, Arie Vuyk, vier keer een eerste exemplaar uitreiken! Het boek ‘30 jaar Het Groot Niet Te Vermijden’ zal worden gepresenteerd bij boekhandel Donner op de Coolsingel 119 in Rotterdam vanaf 14.00 uur.

Gaan zij ook zingen? Ja!!! Het Groot zal nog een paar nummers ten gehore brengen samen met de twee voormalige voorgangers en zangers: Bert van Bommel en Martin Bakker. Iedereen is van harte welkom en het boek is uiteraard te verkrijgen en kan terplekke gesigneerd worden!
Een boek!

Met het uitkomen van het nieuwe theaterprogramma in september 2015, zal er ook een boek over Het Groot verschijnen. Onze (tekst) schrijver én cabaretier, Arie Vuyk heeft een biografie geschreven over 30 jaar Groot Niet Te Vermijden. Een boek met veel foto's, anekdotes en andere wetenswaardigheden. Uitgebracht door de Rotterdamse uitgever Trichis.Juni 2015

In een repetitieruimte midden in het Rotterdamse havengebied wordt momenteel hard gewerkt aan het nieuwe programma 'Shave Rattle and Roll'.
Vanaf september 2015 te zien in bijna alle Nederlandse theaters!

Wij zijn ook zeer verheugd dat onze sponsor 'de Klussenier' zich weer voor twee jaar aan ons verbindt. Hier gaat u nog van horen!KERSTVOORSTELLING

In december speelde Het Groot tien keer een uitverkochte kerstvoorstelling in Theater Walhalla te Rotterdam. Samen met Martin van Waardenberg en Kindercircus Rotjeknor.

IN DE HERHALING!

Op zondag 25 mei en zondag 1 juni wordt de met oud en nieuw uitgezonden compilatie van onze vorige show 'Save the Last Dance' nogmaals uitgezonden op TV Rijnmond. Vanaf 17.15!HET GROOT BIJ U THUIS!De 'Cubanen' van Het Groot Niet Te Vermijden op uw verjaardag, tuinfeest, borrel, housewarming of tupperware-party... Een korte muzikale gebeurtenis om uw bijeenkomst op te leuken.
Telefoneer naar 010-429 99 05.NIEUWE LUXOR

Wij van HET GROOT willen u graag uitnodigen voor een avondje Luxor! We mogen weer twee avonden in het schitterende Nieuwe Luxor staan. En wel op woensdag 26 en donderdag 27 februari. Met ons nieuwe programma: 'For Once In My Life'. Het gaat heel erg goed met de kaartverkoop, maar tsjonge tsjonge, wat is dat een grote bak! Er zijn dus nog kaarten. Komt dat zien!NIEUWE DVD!

Oktober 2013 en de Dvd van Save the Last Dance is klaar. Het geluid is gemixt, Han Budding, onze tv regisseur heeft veel tijd gestoken in de montage van de beelden. (Het ziet er dan ook weer prachtig uit!) En de schijfjes zijn gedrukt, dus bestellen die handel! Via deze website (Winkel) zijn ook alle oudere Dvds nog te bestellen.OVER MARTIN!

Wij vinden het heel jammer dat Martin ons gaat verlaten. We hebben 16 jaar en acht theaterprogramma's lang, heel fijn samengewerkt en genoten van zijn muzikale en theatrale inbreng. En natuurlijk van zijn mooie stem!

Gelukkig hebben we inmiddels een waardig vervanger voor Martin gevonden in de persoon van Chris Grem:  bassist en zanger. Chris heeft in het theater gespeeld bij o.a.  zangeres Fay Lovski, cabaretiére Carolien Borgers en diverse kindertheater gezelschappen.

Ook heeft hij al vele jaren ervaring als popmuzikant. Hij heeft bijvoorbeeld gespeeld bij singer-songwriter Charlie Dee en de band Cobraz.

Met Chris gaan we dan ook met frisse moed werken aan het nieuwe programma 'For Once In My Life'!

Het GrootMARTIN BAKKER

Vrienden,

Na zestien jaar trouwe dienst is het tijd om mijn bakens te verzetten. Ik speel 2 juni voor het laatst een voorstelling met Het Groot niet te Vermijden. Daarna stort ik mij volledig op mijn nieuwe werk voor BakkerLutz.

Het is een welbewuste keuze, ontstaan uit een creatieve behoefte om concept-loos te kunnen creëren. Het Groot en ik gaan als vrienden uit elkaar. BakkerLutz is te volgen via facebook.com/bakkerlutz.

Ik heb genoten van al jullie aandacht en hoop jullie te blijven ontmoeten in Theaterland.

Met vriendelijke groet, Martin Bakker.KERST ZONDER GRENZEN

Van 14 t/m 23 december werkt HET GROOT mee aan een kerstsurvival op DE KAAP. Een samenwerking tussen THEATER WALHALLA, het ROTTERDAMS WIJKTHEATER en HET GROOT.TV RIJNMOND

Op 30 en 31 december zend TV Rijnmond in twee delen, de registratie uit, van onze vorige show 'Long Way Home'. Ook zijn we nog regelmatig te zien op Humor Tv van de Vara!ZATERDAG 24 NOVEMBER 2012

Speelt HET GROOT weer samen met muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp! Het was 2 jaar geleden een GROOT succes. Daarom deze hernieuwde samenwerking. Wij zijn te gast bij de jaarlijkse concertavond. We zullen een flink aantal stukken uit ons huidige programma SAVE THE LAST DANCE met hen samenspelen!

Aanvang 20.00
Sporthal Cromstrijen
Numansdorp

Toegang 15 euro (14 euro voorverkoop).
Telefonisch reserveren: 06-3019 0575
Via e-mail: concerten@muziekvereniging-wilhelmina.nlHET KLEIN NIET TE VERMIJDEN

Vanaf 8 jaar!

Speciaal voor de jonge kijkers en hun ouders én groot ouders natuurlijk, heeft Het Groot Niet Te Vermijden hun huidige theatershow ‘Save the Last Dance’ omgewerkt tot een dik uur durende show die voor iedereen vanaf acht jaar leuk is!

Muziek, héél veel muziek in allerlei stijlen zoals popmuziek, a capella zang, Spaans, Duits maar ook gewoon Nederlands en noem maar op.
Maar ook gekke acts, verkleedpartijen, poppenkast, cowboys, indianen en muzikale grapjes.
Kortom een hoop herrie en gedoe.
Kom maar gewoon kijken... dan doen wij wel voor wat we bedoelen!HUMOR TV

Op zaterdag 9 juni om 22.00 uur wordt door de VARA een compilatie uitgezonden van voorstellingen die we de laatste jaren gemaakt hebben. Omdat de VARA Het Groot Niet Te Vermijden een warm hart toedraagt maar ons niet in hun reguliere progra...mmering vinden passen (we zijn immers geen cabaretgroep), zullen we te zien zijn op hun digitale themakanaal HUMORTV.NL, te vinden op de kabel en op internet. Gelukkig is de voetbalwedstrijd Nederland - Denemarken dan allang afgelopen. Veel kijkplezierDEN HAAG!
 
Het is alweer april!
En Het Groot staat deze maand in het o zo gezellige Theater Diligentia in Den Haag.
We komen al vanaf de begin jaren van Het Groot in dit knusse theater. De zaal is nog steeds klein en vertrouwd.
De rest van het theater is inmiddels ingrijpend verbouwd.
Maar vooral ook het podium is vernieuwd en aangepast aan deze tijd. Daardoor kunnen wij, in vergelijking met vroegere jaren, er veel beter uit de voeten. Save the Last Dance zal daar dit jaar dan ook goed tot zijn recht komen.
En ja! Er zijn nog kaarten. Voor woensdag 18 april én donderdag 19 april. Dus.....bellen kan naar de kassa van Theater Diligentia     070- 3610540.
 


DOWNLOAD'S!
 
Vanaf heden kunnen er liedjes gedownload worden van Het Groot;
Op ons Facebook, aan te klikken via deze site, staan gratis liedjes!
- Het Piemel lied van de huidige show Save the Last Dance.
- Onze vier singles
- Nummers van ons Kerst project in 2008 met  zangeres Yvonne Rooda in het LAK Theater te Leiden.ROTTERDAM !!!

Is het alweer februari? Ja, het is alweer februari!
Dan staat HET GROOT alweer in Rotterdam!
Met het gloednieuw programma 'SAVE THE LAST DANCE'.
Volgens de kenners is het weer een beetje terug naar het oude GROOT. Aanstekelijk enthousiasme, show zonder al te veel gedoe en nog fijnere muziek!
Het is crisis, ook in theaterland, maar dankzij ons trouwe publiek gaat het bij HET GROOT nog heel goed!
De kaartverkoop loopt gemiddeld uitstekend.
En nu dus in HET NIEUWE LUXOR THEATER.
En wel op 27, 28 en 29 februari. Drie dagen? Ja, drie dagen!
In zo'n grote zaal!
Het wordt al lekker vol. Maar u begrijpt: er zijn nog kaarten!
Dus kom kijken in Rotterdam en zegt het voort...
Dan zorgen we met zijn allen dat die grote theaterbak helemaal afgevuld wordt!
Tot ziens in LUXOR, tot ziens in ROTTERDAM!HET GROOT IN AMSTERDAM!

Altijd stonden we met veel plezier in 'De Kleine Komedie'. Vorig jaar hebben we Carré gehaald! En dit jaar? Dit jaar staat 'Het Groot' met de nieuwe show 'Save The Last Dance' twee dagen in het 'De La Mar Theater'. En wel op maandag 30 januari én dinsdag 31 januari. Jawel!! Zegt het voort.DE NIEUWE DVD LONG WAY HOME IS ER!

De regisseur heeft enorm veel tijd in de montage gestoken, dus het ziet er allemaal fantastisch uit. Aanschaffen dus die handel! Liefst via de winkel op deze website. Geniet nog één keer van Long Way Home, thuis in uw luie stoel.VRIJDAG 24 JUNI BIJ HARMONIEORKEST BARENDRECHT

Op vrijdag 24 juni is 'Het Groot' te gast bij het Harmonieorkest van Barendrecht. Zij zullen gastoptredens verzorgen tijdens het concert van het orkest. Uiteraard zullen zij dan begeleid worden door het voltallige orkest!

Het concert vind plaat in Theater Het Kruispunt te Barendrecht. Aanvang 20.00.
Wilt u Het Groot is op een andere manier zien en met begeleiding van een groot orkest? Koop dan een kaartje via:
www.harmoniebarendrecht.nlTV- EN DVD-OPNAMEN IN HET OUDE LUXOR THEATER

Wij van Het Groot Niet Te Vermijden hebben gevraagd of wij de tv- en dvd-opnamen van onze theatershow Long Way Home in het oude Luxor Theater mogen doen. De tour langs bijna alle Nederlandse theaters loopt ten einde en we willen de show graag vastleggen. Het liefst natuurlijk in ons eigen Rotterdam. En het mocht!

Het oude Luxor is een zaal die voor artiesten ‘lekker’ speelt. Het publiek zit dichtbij en wij voelen ons als Rotterdamse groep direct omarmd. Dat helpt en komt de sfeer, ook op de beelden, zeer ten goede!
Met vier camera’s in de zaal en twee op het podium, een crew van ruim dertig man en een regie- en geluidswagen buiten wordt het spannend, want alles moet er in één keer op!

Wij hopen graag dat u er vrijdag 3 juni bij bent. Het resultaat wordt vast prachtig en verschijnt binnen een paar maanden op dvd. TV Rijnmond gaat de show ook uitzenden.

Bent u erbij? Vast bedankt voor uw medewerking!TE GAST BIJ MUZIEKVERENIGING WILHELMINA IN NUMANSDORP

Op zaterdag 27 november is Het Groot te gast bij Muziekvereniging Wilhelmina in Numansdorp. Het orkest speelt behalve eigen repertoire ook samen met Het Groot. Enkele acts van Het Groot begeleid door een groot orkest....dat beloofd een bijzonder muzikale avond te worden! Er zijn nog kaarten; kijk op www.muziekvereniging-wilhelmina.nlDE OASE BAR IN THEATER WALHALLA

Martin Bakker, Peter Tinke en Jochem Kroon zullen als 'combo' meespelen in een voorstelling van Theater Walhalla op Katendrecht in Rotterdam-zuid. ' Een avond in de oase' wordt een muzikale voorstelling die zich afspeelt in het vroeger beruchte nacht en artiesten café ' De Oase Bar '. Met acteurs, gasten, gezelligheid en veel muziek. Komt dat zien!!! Van 18 tot en met 24 december. Kijk op www.theaterwalhalla.nlDE TIJDELIJKE WISSEL

Om gezondheidsredenen maakt Sjoerd Plak het komend seizoen pas op de plaats. We hopen en verwachten hem voor het nieuwe programma weer aan boord te hebben en wensen hem vanzelfsprekend sterkte en een voorspoedig herstel !

Hij zal komend seizoen adequaat vervangen worden door Hans Klein,die momenteel door Sjoerd ingewerkt wordt. Hans speelt al 20 jaar bij VOF de Kunst en is daarnaast free-lancer.HET GROOT OP TV

TV Rijnmond zal in de zomervakantie compilaties uitzenden van verschillende programma’s van Het Groot Niet Te Vermijden:

zondag 18 juli afl. 1
zondag 25 juli afl. 2
zondag 01 aug afl. 3
zondag 08 aug afl. 4
zondag 15 aug afl. 5
zondag 29 aug afl. 6PRIJS

“Long Way Home: DE Voorstelling van het Theaterseizoen 2009-2010” Bestuurslid van de vereniging; “Vrienden van Schouwburg Junushoff” te Wageningen, Bert Wijman, deelde ons mede dat de prijs: “De Beste”, voor het seizoen 2009-2010, is toegekend aan Het Groot Niet Te Vermijden. De prijs werd 2 jaar geleden in het leven geroepen. Vorig jaar ging die prijs naar Herman van Veen.NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Vanaf heden is de registratie van de theatershow 'Take Ten' ook te verkrijgen op Blu-Ray disc!!!
Bestellen kan via onze webwinkel of na de show in het theater.HET GROOT NIET TE VERMIJDEN ZET ZICH IN VOOR HET GOEDE DOEL

Op dinsdag 30 maart geeft Het Groot Niet Te Vermijden een benefietvoorstelling in Barendrecht voor Roparun. Hiermee steunt Het Groot Niet Te Vermijden het doel van Roparun en zamelen ze geld in voor mensen met kanker. Roparun zamelt geld in door sportieve prestaties te leveren maar ook diverse andere acties. Lees hier meer over Roparun. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar!NIEUWSFLASH!!!

Martin heeft een cd uit, met als titel SERIEUS LEUK. De cd is opgenomen in Bakerystudios en bevat eigen nummers van Martin op teksten van Arie Vuyk. Martin en Arie schrijven liedjes onder de naam DUO ERNST VROLIJK. Sjoerd heeft gitaren ingespeeld. De cd is te koop via www.duoernstvrolijk.nl, of na de voorstelling Long Way Home.

Op het ogenblik wordt er door Sjoerd en Martin een live cd gemixt van de kerstvoorstelling in het Laktheater 2008. Deze zal gaan heten : “ Het Groot voorin de Auto “. Wij denken dat deze cd in Mei in de schappen ligt.HET GROOT OP RIJNMOND TV!!!
Wilt U nog één keer genieten van Take Ten?
Op 31 december zal er een korte samenvatting van Take Ten worden
uitgezonden. In de loop van de avond wordt er een langere versie van Take
Ten uitgezonden. De uitzendingen worden als vanouds herhaald tot 1 Januari
17.00.HET GROOT HEEFT WEER EEN NIEUWE VOORSTELLING!
Eerst was er alleen nog de nieuwe titel; 'Long Way Home'.
Nu is er ook een programma. Na vier weken repeteren en vier try-outs in Theater de Stoep in Spijkenisse, gaan we weer touren. Tot diep in oktober zijn het nog try-outs.
Er is nog een hoop bij te schaven en het moet allemaal nog wat soepeler gaan lopen, maar het raamwerk staat.
Komt dat zien!!NU EINDELIJK DAN!!!
De DVD van Take Ten zal vanaf 1 oktober te koop zijn.
Er komt ook een Blu-ray versie, maar die laat nog wat langer op zich wachten.
De beelden en het geluid zijn prachtig, de show is vorig seizoen met zes camera's opgenomen in de Goudse Schouwburg door United Broadcast Facilities, één van de twee grote televisie bedrijven van Nederland.
Omdat het er allemaal weer zo mooi uitziet wordt Take Ten met oud en nieuw uitgezonden (niet in zijn geheel) op TV-Rijnmond.DVD VAN TAKE TEN: MEDIO JUNI
De DVD van Take Ten zal rond juni klaar zijn. De eind montage en afwerking heeft meer voeten in de aarde dan gedacht. Dit komt ondermeer doordat wij één van de eerste zijn die een live theatershow op Blu-ray/ HDtv uitbrengen! Het beloofd een schitterende registratie te worden, met strakke beelden en een prachtig geluid! We houden u op de hoogte.NIEUW PROGRAMMA: LONG WAY HOME
Er wordt flink gewerkt aan het nieuwe theater programma. Het programma zal 'Long Way Home' gaan heten en moet in september klaar zijn. Voorheen repeteerden en monteerden we de show altijd een maand lang in de Naald in Naaldwijk, gevolgd door een viertal try-outs.
De Naald wordt verbouwd en we zijn nu te gast in Theater de Stoep in Spijkenisse.(Zie binnenkort de nieuwe speellijst)AFSLUITER TAKE TEN IN OPEN LUCHT
Vorig jaar sloten we de tour af op een bijzondere lokatie. Dat was in het openlucht theater in Bloemendaal. De allerlaatste voorstelling van 'Take Ten' wordt op vrijdag 26 juni gespeeld op een misschien nog wel prachtiger lokatie; midden in het bos, in het openlucht theater 'De Kersouwe' te Heeswijk-Dinther (tel. 0414-291150). In de openlucht in een fantastische sfeer: Komt dat zien!!!EINDELIJK WORDT TAKE TEN OPGENOMEN
Op maandag 9 februari is er een extra voorstelling van Take Ten in de Goudse Schouwburg. Deze is nog niet geheel uitverkocht. Op deze avond zullen er tevens DVD/ Tv opnamen gemaakt worden. Wilt u dat eens meemaken? Boek dan snel!HET GROOT OP TV RIJNMOND
Op 31 december 2008 tussen 17.00 uur en 20.00 uur een compilatie van 34 minuten van  de show "Diamonds and Pearls".

En op 31 december vanaf 20.00 uur, elk uur tot 1 januari 2009 17.00uur, een compilatie van 53 minuten van de shows "Off the road again" en "Wonderful live".FEESTDAGEN IN HET LAKTHEATER
Al twee keer eerder trad het Groot Niet Te Vermijden op tijdens De Feestdagen in het LAKtheater. Alle voorstellingen waren uitverkocht. Op veler verzoek keren de heren daarom terug voor vijf intieme, sfeervolle, ontroerende en verrassende avonden. Het wordt een programma met mooie liedjes, die zij altijd al eens wilden doen, waarin messcherpe vocalen een kans krijgen en waarin ze, zoals altijd, laten zien hoe veelzijdig ze zijn als instrumentalisten. Net als in de voorgaande afleveringen zal Het Groot één of meer gasten ontvangen. De heren laten weten nog niet te kunnen uitsluiten dat er ook nog iets te lachen valt. Het Groot blijft tenslotte Het Groot.! Kortom: het wordt een prachtige gelegenheid om het jaar feestelijk af te sluiten!

Van 26 december tot en met 30 december

24,- / 22,50 / 21,-

BESTEL KAARTEN

foto: Peter BoshuyzenTIEN JAAR THEATER AAN DE SCHIE
Theater aan de Schie is jarig! Het wordt 10 jaar en dat wordt gevierd op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 september 2008 met een voorstelling waarin alle genres dat het theater biedt te bewonderen zijn!

HET GROOT NIET TE VERMIJDEN speelt samen met DOLF JANSEN, LEBBIS, MIKE BODDÉ, HET SCAPINO BALLET, OPERA ZANGERES WALDIN ROES, RICHARD GROENEDIJK, ERIC KOLLER, MYLENE D’ANJOU, TRAPEZEACT ESTHER VAN GORP EN MEER..!

Omdat het feest is wordt u naar het theater gebracht in een streched limousine, kunt u uw toekomst laten voorspellen, zijn er acts in foyer en is er een aferparty!
We kijken naar de toekomst en die is blanco! Komt u dus in het wit gekleed en o ja, dit verzoek is niet vrijblijvend…!

Een avond die u niet mag missen! Kom dat zien en bestel nu uw kaarten!
www.theateraandeschie.nl 010 – 2 467 467SINGLE MELKMEID IS UIT
Vanaf half mei is na de voorstelling de single Melkmeid te koop.
Het lied is een hertaling van Jan Rot van Steve Forberts 'Schoolgirl' en speciaal voor "Take Ten" gemaakt. De single is vanaf half juni ook te downloaden via iTunes en kost dan €0,99. In het theater is dat €2,50 maar dan krijg je er wel dit mooie hoesje bij.

Melkmeid staat behalve gezongen ook als karaokeversie op de plaat. Klik hier voor de tekst.EXTRA VOORSTELLING
Geen plaatsje kunnen bemachtigen omdat alles uitverkocht is? Op vrijdag 27 juni is er een extra optreden van Take Ten in het openluchttheater 'Caprera' in Bloemendaal.WAAR BLIJFT DE DVD?
Veel mensen zitten met smart te wachten op de nieuwe dvd. Omdat de financiering nog niet rond is, hebben we die uigesteld tot het volgend seizoen. Maar geen zorgen: die dvd komt er!NIEUWE WEBSITE
Het Groot heeft een nieuwe website. Je kunt nu plaatjes kijken én plaatjes draaien, in de altijd actuele agenda een datumprikken en dan met Tell-a-Friend iemand uitnodigen voor een voorstelling. We hebben zelfs een gastenboek waar je kunt laten weten wat je van al deze vernieuwingen vindt. We horen het graag.TAKE TEN
Nóg een hoogtepuntenprogramma? U dacht dat ze gingen stoppen? Integendeel; na hun 20-jarige jubileumshow hadden de vijf mannen weer veel zin in het maken van een nieuw theaterprogramma. Het tiende nog wel! Er is nog genoeg te parodiëren in de showbizz en er zijn nog zoveel mooie liedjes om te spelen.


TAKE TEN bevat als altijd herkenning, vervreemding en héél veel muziek. U ontmoet dit keer een kleine Mexicaan, een rioolbuis, een ontsnapte aap en een roze cowboy.
U leidt schipbreuk en maakt een ruimtereis. Kortom: Het Groot, pionier van muziek om naar te kijken en theater om op te swingen, nodigt u weer uit voor een avontuurlijke reis...